keresés a weboldalon

Zalaegerszeg

Társulási ülés

Zalaegerszeg címer
Hírek

Társulási ülés

2005 július 14 - csütörtök
A Zalaegerszeg és környéke csatornahálózat és szennyvíztisztító-telep fejlesztésére létrehozott önkormányzati társulás 2005. július 12-én tartotta Társulási Tanács ülését.

A zalaegerszegi önkormányzat nevében dr. Gyimesi Endre polgármester köszöntötte a tagönkormányzatok képviselőit, polgármestereket, alpolgármestereket. Hangsúlyozta a közös pályázat közös siker, a munka és az ehhez kapcsolódó közös felelősség pedig jelentős.

Ezt követően Rigó Csaba, a társulási tanács elnöke beszámolt a projekt jelenlegi előrehaladásáról: az új csatornahálózatok tervezési tenderének ajánlati felhívása megjelenés alatt áll, a mérnök – műszaki ellenőri, szaktanácsadói – tender kiírására várhatóan augusztusban kerül sor, majd ezt követik az építés-beruházási tenderek.

Az ülésen többek között megvizsgálták a projekt – önkormányzatokat terhelő – önrész biztosításának lehetőségeit. A társulás továbbra is mindent megtesz annak érdekében, hogy az Unió által támogatott projekt – a tagönkormányzatok igényeit, elvárásait szem előtt tartva – a felállított ütemterv szerint haladjon.

Tartalom megosztása: