keresés a weboldalon

Zalaegerszeg

Tavaszi lim-lom és lomb akció

Zalaegerszeg címer
Hírek

Tavaszi lim-lom és lomb akció

2008 március 25 - kedd
Zalaegerszeg MJV Önkormányzata a ZALA-DEPO Kft. együttműködésében – kizárólag a lakosság részére – meghirdeti a háztartások tavaszi nagytakarítását.

Az akció keretében kizárólag a nagy darabos lomokat és kötegelt gallyakat szállítjuk el.

Március 29. (szombat): Landorhegy (Göcseji u., Platán sor, Falumúzeum u., illetve a Helikon u., Hegyközség u., Ősz u, Hegyoldal u., Kodály Z. u. által határolt terület, valamint Hock J. u.
Március 31. (hétfő): Andráshida, Hatháza
Április 1. (kedd): Páterdomb, Pipahegy, Gévahegy
Április 2. (szerda): Pózva, Neszele, Kazsaháza, Nekeresd, Ságod
Április 3. (csütörtök): Botfa, Besenyő, Jánkahegy, Lukahegy, Vakaroshegy, Gálafej, Öreghegy
Április 5. (szombat): Kertváros, ill. a Mátyás K. u, Alsójánkahegyi u.,Bartók u., Szállítók u., Zrínyi u. által határolt terület, valamint Bokréta, Tőzike, Liliom u.
Április 7. (hétfő): Ebergény, Kápolnahegy, Egerszeghegy, Szívhegy, Becsali, Budai Völgy, Bazita, Kisbükdűlő, Magasbük
Április 8. (kedd): Csács, Csácsi hegy (Bozsok 9-én!)
Április 9. (szerda):
 Bozsok, Bozsoki hegy
Április 10. (csütörtök): Vorhota, Szenterzsébethegy, Szekeresvölgy, Gógánhegy (keleti határa a Gógánhegyi és a Fenyvesalja u.)
Április 12. (szombat): Belváros (Kabók L. u., Platán sor, Göcseji u., Hunyadi u., vasút vonal és a Zala folyó által határolt terület.

A köztisztasági állapot fenntartása érdekében kérjük a lakosságot, hogy a hulladékot kizárólag az adott városrészre meghirdetett időpont előtti napon 16 órától a kiírt nap reggel 7 óráig helyezzék ki az úttest szélére.

A Közszolgáltató kizárólag a lakosságnál, a háztartásokban képződött, de a rendszeres hulladékszállításra használatos gyűjtőedényekben el nem helyezhető nagy darabos hulladék elszállítására köteles. A Közszolgáltató által a közszolgáltatás keretében szervezett lomtalanítási szolgáltatás semmilyen más hulladékra (így pl. veszélyes hulladék, inert hulladék, építési törmelékre, járműroncsra, rendszeres háztartási szilárd hulladékra) nem terjed ki.

A Közszolgáltató a kihelyezett hulladékot csak a megadott napon szállítja el térítésmentesen!

Tartalom megosztása: