keresés a weboldalon

Zalaegerszeg

Tehetséges fiatalok a III. ZegaSztár Gálán (Videó)

Zalaegerszeg címer
Hírek

Tehetséges fiatalok a III. ZegaSztár Gálán (Videó)

2011 május 11 - szerda
Gubinecz Ákos lett 2011. ZegaSztárja. A Hevesi Sándor Színházban rendezett gálán a nézői szavazatok döntöttek. A Zalaegerszegi Televízió és a polgármesteri hivatal művelődési és sportosztályának közreműködésével megvalósult versenyre idén 300-an jelentkeztek. Az elődöntőkben pedig 100 fiatal mérhette össze tehetségét. Hétfőn este a legjobb 25 produkcióé volt a főszerep.

Az elődöntőkön közel 100 tehetséges fiatallal ismerkedhettek meg a Zalaegerszegi televízió nézői. A zsűri döntése és a nézői szavazatok alapján 25 produkció jutott tovább. A városi önkormányzat művelődési és sport osztálya örömmel támogatja a 2 évente rendezett tehetségkutató gálát. Balaicz Zoltán alpolgármester megígérte, hogy ez a jövőben sem lesz másként

Stefán Gábor koreográfus, a 3 tagú zsűri tagja elismerően nyilatkozott a fiatalokról:

Mindig lehet találni tehetséges gyerekeket, most is nem is eget sikerült találnunk. Nagyon jó ötleteteket láttam. A táncban és zenében egyaránt. Nagyon szép fejlődést lehet látni a könnyűzene területén is, ahol próbálták nem utánozni a nagy televíziókban fellépőket, hanem egyéni hangjukat keresték.

A zsűri a gálán már nem értékelt, de a próbák során szakmai tanácsokkal segítették a versenyzőket. A győztes kiválasztásáról kizárólag a nézői szavazatok döntöttek.

Annak örülök, hogy itt lehetek, nekem az volt az álmom, hogy a Hevesi Sándor Színházban a színpadon állhassak és hogy ez most teljesült ez egy fantasztikus álom. Én úgy érzem, hogy ezzel, hogy itt lehetek már nyertem– mondta Merics Nikolett aki izgatottan várta fellépését.

Nikolett nemcsak élményekkel, de a könnyűzenei kategóriában egy első helyezéssel is gazdagodott. Így Borsos Annával a kategória második helyezettjével együtt részt vehetnek az Euro pop nemzetközi dalfesztiválon. A gála végén pedig kihirdették az idei Zegasztár győztesét Gubinecz Ákos népzene, népdal kategóriában jelentkezett a versenyre a nézői szavazatok alapján ő 2011 Zegasztárja.

DZsu/B.P.

Fotó: Seres Péter

Nézze meg a képgalériát!

Tartalom megosztása: