keresés a weboldalon

Tekések köszöntése (Videó)

Zalaegerszeg címer
Hírek

Tekések köszöntése (Videó)

2017 október 19 - csütörtök
Díszvacsorát tartottak a ZTK FMVas sportolóinak és vezetőinek tiszteletére abból az alkalomból, hogy október elején a csapat megnyerte a teke világkupát. A rendezvényen örömteli bejelentést tett Balaicz Zoltán polgármester.

A ZTK FMVas történelmi sikert ért el a csehországi Blanskoban a világkupa elhódításával. Ez a legrangosabb trófea ebben a sportágban, amit a zalai klubnak korábban még sohasem sikerült megszereznie. A világraszóló eredmény nagy visszhangot váltott ki a zalai megyeszékhelyen is, ahol szerda este szponzori díszvacsorával köszöntötték a csapatot.

Takács László, a klub elnöke beszédében megköszönte a támogatást a szponzoroknak, a játékosoknak és a szakmai stábnak pedig azt a kemény munkát, ami a sikerhez vezetett.

A vacsorán részt vett Balaicz Zoltán, aki a város közössége nevében gratulált az egyesület tagjainak. Emellett bejelentette, hogy hamarosan megkezdődhet a tekecsarnok felújítása. A polgármester elmondta, az Emberi Erőforrások Minisztériuma, és Zalaegerszeg önkormányzata 5-5 millió forinttal járul hozzá a beruházáshoz.

Az ünneplés ezzel nem ért véget: jövő héten nem csak a férfiakat, de az Európa-kupában bronzérmet szerzett hölgy tekéseket is egy közös rendezvényen köszöntik majd.

B.G./P.V.B

Tartalom megosztása: