keresés a weboldalon

Zalaegerszeg

Temetőbejárás Mindenszentek előtt (Videó)

Zalaegerszeg címer
Hírek

Temetőbejárás Mindenszentek előtt (Videó)

2011 október 27 - csütörtök
A temetőlátogatás ideje lesz a hosszú hétvége, a gyász, a kegyelet – és talán a megnyugvás – napjai. A Városgazdálkodási Kft-nek köszönhetően a környékbeli temetők gondozottan, jó állapotban várják a gyászolókat. Idén a Városgazdálkodási Kft. a rendvédelmi szervekkel együttműködve új intézkedéseket vezetnek be.

A város vezetői és a Városgazdálkodási Kft. szakemberei megnézték a Göcseji úti, Andráshidai és az Újtemető állapotát. Tapasztalataik szerint a Városgazdálkodási Kft. felkészült az ünnepre, rend és tisztaság várja halottak napján a szeretteikre emlékezőket. Emellett külön gondot fordított a díszpolgárok sírjainak ellenőrzésére is. A kegyeleti helyeken idén felújítások is történetek- tudtuk meg Gyutai Csaba polgármestertől.

Idén a korábbi gyakorlattól eltérően este 10 órától reggel 7 óráig bezárják a Göcseji úti és az Újtemetőt. A lezárás ideje alatt a ZAVÉD és a polgárőrség munkatársai felelnek a biztonságért.

Mindenszentek idején az Újtemetőbe gépjárművel nem lehet behajtani, a kegyeleti helyet csak a mozgássérültek közelíthetik meg autóval.

DZsu/CS.M.

Tartalom megosztása: