keresés a weboldalon

Zalaegerszeg

Tisztelt Nyugdíjas Pedagógusok!

Zalaegerszeg címer
Hírek

Tisztelt Nyugdíjas Pedagógusok!

2011 január 11 - kedd
Városunkban nemes hagyomány, hogy a pályán eltöltött esztendők, a kiemelkedő munka elismeréseként ünnepélyes keretek között köszöntjük a Díszoklevélben részesülő pedagógusokat.

Az őszre tervezett rendezvény előkészítéseként továbbítanunk kell a képző intézményekbe a felsőoktatásról szóló 2005. évi CXXXIX. törvény 65. § (3) bekezdése alapján – a felsőoktatási intézmény rektora – a szervezeti és működési szabályzatában meghatározott feltételek szerint – arany, gyémánt, vas, illetve rubin díszoklevelet adományozhat annak, aki ötven, hatvan, hatvanöt vagy hetven éve szerezte meg az oklevelét a felsőoktatási intézményben, és életpályája alapján közmegbecsülésre méltó – az arany-, gyémánt-, vas, illetőleg rubindiplomára érdemes nyugdíjas pedagógusok oklevélmásolatát, szakmai pályafutásukat bemutató életrajzát (munkahelyek, jelenlegi pontos lakcím, telefonszám, a korábbi Díszoklevél másolata).

Tájékoztatjuk a Díszoklevélben részesülő pedagógusokat, hogy a díszoklevél kérelem benyújtásához szükséges adatlap Zalaegerszeg Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatala Művelődési és Sport Osztályán átvehető. (Zalaegerszeg, Kossuth Lajos u. 17-19. IV. emelet 421. vagy 423. sz. szoba)

Tisztelettel kérjük mindazokat a kedves nyugdíjas pedagógusokat, akik Zalaegerszegen élnek és városunk nevelési-oktatási intézményeiben tevékenykedtek, valamint 50, 60, 65 vagy 70 esztendeje kapták meg oklevelüket, hogy legkésőbb 2011. február 25-ig, adategyeztetés céljából személyesen vagy megbízottjuk útján juttassák el a kért dokumentumokat és a kitöltött adatlapot Zalaegerszeg Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatala Művelődési és Sport Osztályára (Zalaegerszeg, Kossuth Lajos u. 17-19. IV. emelet 421. vagy 423. sz. szoba).

Tartalom megosztása: