keresés a weboldalon

Zalaegerszeg

Tisztes vereség

Zalaegerszeg címer
Hírek

Tisztes vereség

2005 május 07 - szombat
Újpest  –  ZTE    3-2 (1-1)Újpest, Szusza Ferenc-stadion, 2764 néző. NB-I. bajnoki labdarúgó-mérkőzés. Játékvezető: Szarka. Asszisztensek: dr. Szabó, Boda.Góllövők: Polonkai (25.), Bükszegi (47.), Kovács Z. (82.), ill. Juhár (öngól, 40.), Koplárovics (69.). Újpest:  Vlaszák – Fehér Cs. (Vermes 26.), Böjte, Juhár, Vanczák – Polonkai (Kovács Z. 60.), Erős K., Farkas B., Tóth N. –  Bükszegi , Rajczi (Feczesin 92.). Vezetőedző: Mészöly Géza.ZTE: Varga Z. – Kocsárdi, Kozmér, Csóka, Gaál M. – Andorka, Sebők V. (Torma 55.), Balog Cs., Józsi – Radu Sabo (Selei 66.), Koplárovics (Babati 74.). Vezetőedző: Gellei Imre.

Van különbség vereség és vereség között, ez a mostani legalább nem tartozik az elkeserítő kategóriába. A ZTE nem játszott alárendelt szerepet, kis szerencsével akár egy pontot is elhozhatott volna Újpestről. Azt viszont el kell ismerni: a hazaiak összességében megérdemelték a győzelmet.
Vélemények:
Gaál Miklós, a ZTE játékosa: – Nem játszottunk rosszul. Sajnos Sebők Vili kiválása után megzavarodtunk, ekkor a hazaiaknak több lehetősége volt a gólszerzésre, de Varga Zoli nagyszerűen védett. 3-2 után is volt alkalmunk az egyenlítésre, de az utolsó passzok nem sikerültek.
Koplárovics Béla, aki a ZTE második gólját szerezte: – Egy kis szerencsével pontot is szerezhettünk volna. Döntő volt, hogy mindig mi szaladtunk az eredmény után. Az Újpestnek több helyzete volt, győzelme megérdemelt.
Tóth Géza, a ZTE Rt. igazgatótanácsának elnöke: – Izgalmas összecsapást láthattunk. Öröm volt számomra, hogy nem játszottunk alárendelt szerepet az Újpesttel szemben. Az első félidőben nekünk volt több helyzetünk, sajnos nem tudtunk élni lehetőségeinkkel. A szünet után a hazaiak játszottak fölényben, de ha jobban figyelünk, egy pontot elhozhattunk volna. 

Tartalom megosztása: