keresés a weboldalon

Titkos Mikulás (Videó)

Zalaegerszeg címer
Hírek

Titkos Mikulás (Videó)

2017 december 05 - kedd
Idén is megrendezte Titkos Mikulás nevű adománygyűjtő akcióját a Zalaegerszegi Városi Diákönkormányzat. A fiatalok két helyre, a Zala Megyei Gondoskodás Egyesített Szociális Intézmény Napraforgó Otthonába és a Zalaegerszegi Családok Átmeneti Otthonába látogattak el, hogy megajándékozzák az ott élőket.

Izgatottan várták a Mikulást Pózván a fogyatékossággal élők. A gondozottak többek között logikai játékokat, plüssállatokat és könyveket kaptak. A ZVDÖK és az intézmény jó kapcsolata több mint 10 évre nyúlik vissza – mondta Gombos Zsolt Imréné, a Zala Megyei Gondoskodás Egyesített Szociális Intézmény vezetője.

A hagyományoknak megfelelően a gyűjtést valamennyi iskola és kollégium támogatta. Az ajándékokat kihelyezett gyűjtődobozokban lehetett leadni. A részletekről Juhász Előd János diákpolgármester tájékoztatott.

A diákönkormányzat legközelebb a Zalaegerszegi Ifjúsági Kerekasztal által indított „Segíts, hogy segíthessünk!” jótékonysági programban vesz részt. Az adományokat december 15-ig az Új Nemzedék Zalaegerszegi Közösségi Tér irodájában, az Ady Endre út 25. szám alatt fogadják.

V.D./P.V.B.

 

Tartalom megosztása: