keresés a weboldalon

Titkos Mikulás (Videó)

Zalaegerszeg címer
Hírek

Titkos Mikulás (Videó)

2018 december 05 - szerda
Megérkezett a Titkos Mikulás a pózvai Fogyatékossággal Élők-, valamint a Családok Átmeneti Otthonába. Ezt a jótékonysági akciót a Zalaegerszegi Városi Diákönkormányzat minden évben megrendezi.

A diákok évek óta rövid műsorral kedveskednek az ellátottaknak. A Napraforgó Otthonban jelenleg 100-an laknak, akik valamennyien kitörő örömmel fogadták a meglepetést – tájékoztatott Kovács Ildikó, a Zala Megyei Gondoskodás Egyesített Szociális Intézmény általános inétzményvezető-helyettese.

A diákönkormányzat a gyűjtést a város összes általános- és középiskolájára kiterjesztette. Mint mindig, most is sokféle adomány érkezett. Ezeket a Mikulás osztotta szét. Az ajándékok között voltak különböző játékok, plüss állatok, írószerek, ruhák és könyvek is – mondta Bellér Noémi diákpolgármester.

A fiatalok a „Segíts, hogy segíthessünk” jótékonysági programban is részt vesznek. A felajánlásokat december 11-ig várják a zalaegerszegi Új Nemzedék Közösségi Térben. Itt játékokat, tartós élelmiszereket, ruhákat, valamint bármilyen működőképes háztartási eszközt gyűjtenek a Landorhegyi Gyermek- és Csecsemőotthon, a családsegítő és a Boncodföldei Autista Otthon számára.

Gy.A./P.B.

Tartalom megosztása: