keresés a weboldalon

Tízezredik látogató az AquaCityben (Videó)

Zalaegerszeg címer
Hírek

Tízezredik látogató az AquaCityben (Videó)

2012 június 27 - szerda
A tízezredik látogatót fogadta ma az AquaCityben Gyutai Csaba polgármester és Kugler László ügyvezető. A létesítmény fennállása óta eddig kétszer fordult elő, hogy ilyentájt elérte a 10 ezret a vendégszám.

A tortát, a pezsgőt és az ajándékokat az AquaCity vezetése már előre elkészítette, így nekik és az újságíróknak már nem akadt más dolguk, mint várni. Mivel az aquások pontos nyilvántartást vezetnek a látogatói létszámról, sejteni lehetett, hogy a szerencsés 10 ezredik dél tájékán érkezhet.

Mintegy 20 perces várakozás után 12 óra 5 perckor aztán be is toppant a vendég. Méghozzá ötödmagával, ráadásul Dunaújvárosból, Göbölös Imre és családja.

Gyutai Csaba az esemény kapcsán úgy vélte, hogy a 10 ezres látogatói szám a város egyre növekvő népszerűségét is jelzi.

Kugler László, az Egerszegi Sport- és Turizmus Kft. ügyvezetője megemlítette, hogy eddig mindössze kétszer fordult elő, hogy ebben az időpontban ennyi látogatót üdvözölhettek.

Kugler László elmondta, azt is hogy tavaly nyáron összesen 63 ezren látogatták meg az AquaCityt. Reményei szerint azonban, ha az idő is engedi, idén ezt a számot jóval túlhaladják.

V.N./E.K.

Fotó: Seres Péter

Nézze meg a képgalériát!

Tartalom megosztása: