keresés a weboldalon

Zalaegerszeg

Több már mint hullámvölgy

Zalaegerszeg címer
Hírek

Több már mint hullámvölgy

2005 november 19 - szombat
Diósgyőr  –  ZTE  3-0  (1-0)Miskolc, 5000 néző. NB-I. bajnoki labdarúgó-mérkőzés. Játékvezető: Szabó Zs. Asszisztensek: Kispál, dr. Hegyi.Góllövők: Horváth F. (35., 11-es), Vitelki (70.), Sipeki (85.). Sárga lap: Szpalevics (14.), Kriston (35.), Kaj (52.), Kozmér (71.), Katona (81.).Diósgyőr: Kövesfalvi – Farkas N., Katona, Gáspár, Farkas V. – Vámosi, Halgas (Binder 72.), Vitelki, Pintér (Lipusz 80.) – Sipeki, Horváth F. (Siminics 86.). Vezetőedző: Pajkos János. ZTE:  Varga Z. – Kocsárdi,  Sebők V., Kozmér, László A. – Kriston, Kaj (Djorovics 62.), Józsi, Szpaszojevics – Radu Sabo (Nagy L. 72.), Szpalevics (Montvai 62.). Vezetőedző: Dajka László. 

Ez az a mérkőzés, amelyről nem sok kedve van egy egerszegi újságírónak írni. A ZTE  tartás és elképzelés nélküli csapat benyomását kelti immár hétről hétre. Most is így volt. Nem lesz könnyû ebből a gödörből kimászni…
Vélemények:
Péter Zoltán, a ZTE egykori válogatott labdarúgója: – A csapat védekezése Diósgyőrben is csődöt mondott. Amíg ezen a téren nem lépünk előre, nem lehetünk sikeresek.
Dézsi Attila, a ZTE Rt. ügyvezető igazgatója:  – Az első félidőben még egyenrangú ellenfelei voltunk a Diósgyőrnek. Egy egyéni hibát követően vitatható tizenegyesből szereztek vezetést  a hazaiak. A második félidőben a cseréket követően megbomlott a csapategység, s a Diósgyőr magabiztosan nyert.
Németh Ottó, a ZTE technikai vezetője: –  Az első félidőben még kiegyenlített küzdelem folyt a pályán,. a második játékrészben azonban a Diósgyőr egyértelmûen fölénk nőtt, s ilyen arányban is megérdemelten nyert.

Tartalom megosztása: