keresés a weboldalon

Zalaegerszeg

Több utca is megszépült

Zalaegerszeg címer
Hírek

Több utca is megszépült

2005 december 12 - hétfő
A közelmúltban több utca is megszépült a csácsbozsoki városrészben, melyek közül kiemelkedik a csácsi hegyi úton elvégzett ivóvízhálózat kiépítése utáni útrekonstrukció, valamint a Szabadság utcában végzett útalapozás és útszélesítés.

A város vezetői és a helyi képviselők a felújított utcák – Damjanich, Rómer Flóris, csácsi hegyi út, Szabadság utca – megtekintése után ünnepélyes keretek között felavatták a csácsbozsoki posta előtti parkolót és járdát. A mintegy 5,3 millió forintos beruházás keretében 14 zártkörű csapadékvízelvezető-rendszerrel ellátott parkolóhelyet alakítottak ki, de megújult a posta épületéhez vezető járda és a lépcső, valamint aszfalt került a parkoló előtti útszakaszra.

Dr. Gyimesi Endre polgármester kiemelte: 55 millió forintot fordítottak a csácsbozsoki városrész útjainak rekonstrukciójára, melyek között akadt 5,5 millió forintos beruházás is, de voltak olyan munkálatok, amelyek költsége elérte a 15 millió forintot. A polgármester szerint mindenképpen időszerű volt ezeknek a feladatoknak az elvégzése, melynek köszönhetően tovább csinosodott ez a része a városnak.

Herkliné Ebedli Gyöngyi, a városrész képviselője elmondta: minden erejükkel azért dolgoznak, hogy az itt élők minél barátságosabb és komfortosabb környezetben tölthessék mindennapjaikat. A jövőben is ezért fognak munkálkodni, például a terveik között szerepel, hogy a most felavatott posta melletti területet virágokkal és növényekkel ültetik be.  (Zala-Lap Kft., P. Sz.)

Tartalom megosztása: