keresés a weboldalon

Többszázmilliós fejlesztés (Videó)

Zalaegerszeg címer
Hírek

Többszázmilliós fejlesztés (Videó)

2016 május 24 - kedd
Többszázmilliós fejlesztés zajlik a zalaegerszegi jégcsarnokban. Köszönhetően a Tao Programnak, azaz a Társasági adókedvezmény sporttámogatási rendszerének. A beruházás részeként felújítják a régi öltözőket, szigetelik az épületet és új jégkészítő gépet szereznek be. Ily módon készülve a felnőtt hokibajnokságra.

Már led izzók világítanak a jégcsarnokban, mert az összes lámpatestet kicserélték. A korszerűsítéssel jelentős energia-megtakarítást értek el. Ez az egyik része annak a beruházásnak, amely három éve tart. A másik egy edzőterem és két öltöző kialakítása. A fejlesztéssel korszerű körülményeket biztosítanak a Zalai Titánok csapatainak – hangsúlyozta Csata Csaba, vezetőedző.

A hoki zalai otthonának felújítása folytatódik. A következő években az épületet kívül-belül szigetelik, melytől az energia-költségek felére csökkenését remélik – tette hozzá Hunyadi Bianka, a Zalaegerszeg Jégsportjáért Alapítvány kuratóriumi elnöke.

A zalaegerszegi jégcsarnokot 2004-ben avatták fel. Azóta központi szerepet tölt be a város és a térség sportéletében – emelte ki Balaicz Zoltán, Zalaegerszeg polgármestere.


Az épületrészt Balaicz Zoltán a jégcsarnok üzemeltetőivel közösen avatta fel. A szalagátvágást követően a hokisok azonnal birtokba vették az új öltözőket.

M.Zs./P.B.

Fotó: Seres Péter

Tartalom megosztása: