keresés a weboldalon

Tőkeinjekció (Videó)

Zalaegerszeg címer
Hírek

Tőkeinjekció (Videó)

2017 január 20 - péntek
Több, mint 30 millió forintot nyert az Esély Európára Egyesület a kormány által hirdetett „Védőháló a családokért” pályázaton. A szervezet egyike annak az országosan másfélszáz kérelmezőnek, aki támogatást kapott a hatmilliárd forintos keretösszegből.

A 2004-ben alakult Esély Európára Egyesület programjában többek között a család társadalmi szerepének erősítését, a család és a munka összeegyeztethetőségét, valamint a generációkon átívelő együttműködést szeretné elősegíteni. Kiemelt céljuk az is, hogy a nemek között fennálló különbözőségeket megszűntessék – mondta el Majer Piroska projektmenedzser, az Esély Európára Egyesület titkára.

Az egyesületet a projekt megvalósításában több partner segíti. Köztük a megyeszékhelyi önkormányzat, mellyel közösen megalapítják a „Zalaegerszegi Családbarát Munkahely” díjat. Erről Balaicz Zoltán polgármester adott bővebb tájékoztatást.

A programok lebonyolításában az Új Nemzedék Zalaegerszegi Közösségi Tér is szerepet vállal. Azzal a céllal, hogy a fiatalok családi életre való felkészülését megkönnyítsék – mondta Bognár Ákos, az Új Nemzedék Zalaegerszegi Közösségi Tér vezetője, majd hozzátette:

Az egyesület első programját február 15-én a PopUp Cafe-ban tartja. Itt a Pszicho estek című kávéházi beszélgetős sorozat részeként Kozma-Vízkeleti Dániel család- és párterapeuta lesz a vendég. Az eddig is népszerű rendezvény – mivel bekerült a támogatott projektbe – ingyenesen látogatható.

V.D./CS.M.

Tartalom megosztása: