keresés a weboldalon

Zalaegerszeg

Továbbra is az 5. helyen

Zalaegerszeg címer
Hírek

Továbbra is az 5. helyen

2006 február 05 - vasárnap
Zala Volán ZTE  –  Szeviép Szeged   76-55(22-23, 17-16, 20-6, 17-10)Zalaegerszeg, 250 néző. NB-I. férfi kosárlabda-mérkőzés. Jv.: Hartyányi, Kovács.Zala Volán ZTE:  Németh (15/9), Libicova (10), Moua (21), Szélesy (4), Heller (8). Csere: Males (2), Szőke (16/9). Vezetőedző: Bencze Tamás.

A helyezés szempontjából fontos összecsapáson a vendégek kezdtek jobban. Az egerszegi csapat az első negyed nagy részében futott az eredmény után, csak a hajrá perceiben közelítette meg ellenfelét. A folytatásban tovább folytatódott a vendégek lendülete, elsősorban hárompontosaikkal tudták tartani a vezetést. A második negyednek is a hajrájában változott a játék képe, a hazai csapat nyolcpontos hátrányt dolgozott le ekkor. A harmadik negyed hozta az áttörést, az egerszegi lányok védőjátéka feljavult, a megszerzett labdákból eredményes ellentámadásokat vezetve biztos előnyre tettek szert.

Az utolsó játékrészben a szegediek mindent megpróbáltak, de csak 64-53-ra tudták megközelíteni ellenfelüket. Ekkor azonban a hazaiak ismét ritmust váltottak és végül biztos győzelmet arattak. Így a Zala Volán ZTE továbbra is őrzi 5. helyét a tabellán. (Zala-Lap Kft., B. I.)

Tartalom megosztása: