keresés a weboldalon

Továbbra is együttműködik a ZTC és a TRIÓ Egerszeg Kft. (Videó)

Zalaegerszeg címer
Hírek

Továbbra is együttműködik a ZTC és a TRIÓ Egerszeg Kft. (Videó)

2014 július 30 - szerda
Újabb támogatói szerződést kötött a Zalaegerszegi Tájékozódási Futó Club és a TRIÓ Egerszeg Kft. A tavalyi együttműködést jónak értékelték, ezért folytatják a közös munkát.

A ZTC az elmúlt évben is jól szerepelt, így a térség meghatározó egyesülete a tájfutó sportágban.

Vajda László, a Zalaegerszegi Tájékozódási Futó Klub elnöke azt mondta, az elmúlt évben 3 arany-, 4 ezüst-, és 3 bronzérmet szereztek az egyesület versenyzői magyar bajnokságokon.

A fiatal versenyzők több kitűnő eredménnyel büszkélkedhetnek.

Porgányi Márk tavaly az Országos Diákolimpián első helyezést ért el. Fekete Ágoston pedig a Rövidtávú Országos Bajnokságon elért eredményére a legbüszkébb.

A TRIÓ Egerszeg Kft. az elért sikerek miatt is fontosnak tartja az egyesület további támogatását. Simon Zoltán, a TRIÓ Egerszeg Kft. ügyvezető igazgatója elmondta, a versenyzők teljesítménye miatt többször is megjelent a cég neve az újságban, ezért is eredményesnek tartja a megállapodást.

Zalaegerszeg önkormányzata mintegy negyedmillió forinttal támogatja a sportklub működését, valamint a belvárosi rehabilitációhoz kapcsolódva 1 millió forint támogatást ad különféle programokra.

– A ZTC az önkormányzat és a névadó szponzor támogatásával biztos anyagi háttérrel tudja folytatni a munkát – hangsúlyozta Balaicz Zoltán alpolgármester.

A klub tovább folytatja a sportág népszerűsítését, versenyzői pedig jó eséllyel állnak rajthoz a különféle versenyeken.

N.D./P.B.

Fotó: Seres Péter

Tartalom megosztása: