keresés a weboldalon

Zalaegerszeg

Továbbra is veretlenek a tekézők a Szuper Ligában

Zalaegerszeg címer
Hírek

Továbbra is veretlenek a tekézők a Szuper Ligában

2016 szeptember 28 - szerda
A negyedik fordulót rendezték a tekézők Szuper Ligájában, ahol a zalai hölgyek hazai pályán, míg a férfiak idegenben győztek. A ZTE ZÁÉV együttese a középcsapatnak számító tatabányát fogadta.

A zalaiak már az első körbe tetemes előnyt harcoltak ki mindhárom meccspontot begyűjtötték. A második körben kicsit kiengedtek a hazaiak és így vendégek két pontot is begyűjtöttek. A ZTE győzelme azonban még így se forgott veszélyben: ZTE ZÁÉV – Tatabányai SC 6:2 ( 3191 : 3030). Az ötödik fordulóban a lányok, október elsején a BKV Előre csapatánál vendégeskednek.

A férfiak, azaz a ZTK FMVas együttese a Kaposvári Vasutasoknál vizitált. A találkozón remekül kezdett a ZTK és Farkas, valamint Fehér révén két meccspontot is begyűjtöttek, valamint jelentősnek mondható faelőnyt. A második körben a házigazdák beleerősítettek és nyílttá tették a találkozót. A végén Pintér remek játékkal eldöntötte a mérkőzést a zalaiak javára: Kaposvári Közutasok – ZTK FMVas 3:5 (3335 : 3431). A férfiak a következő fordulóban hazai pályán fogadják október elsején a Vasasszonyfa SE-t.

-i-

 

Tartalom megosztása: