keresés a weboldalon

Zalaegerszeg

Továbbra sem látszik az alagút vége

Zalaegerszeg címer
Hírek

Továbbra sem látszik az alagút vége

2005 december 03 - szombat
REAC  –  ZTE   2-1  (2-1)Budai II-stadion, 500 néző. NB-I. bajnoki labdarúgó-mérkőzés.Játékvezető: Arany. Asszisztensek: L. Tóth L., Vígh.Góllövők: Torma (31.), Cseri (44.) illetve Montvai (30.)Sárga lap: Bojovics (73.)REAC:  Szentpéteri – Németh T. (Horváth T. 82.), Virág, Szirtesi, Kapcsos – Csopaki (Nagy II. 90.), Somorjai, Cseri, Sallai – Nyerges, Torma (Dinka 93.) Vezetőedző: Urbán Flórián. ZTE:  Varga Z. – Kocsárdi, Sebők V., Csóka, László A. (Szpaszojevics 59.) – Kriston (Djorovics 60.), Kaj, Nagy L., Bojovics – Radu Sabo (Józsi 69.), Montvai. Vezetőedző: Dajka László.

Sok jót erről a találkozóról sem nagyon tudunk mondani. Kiderült, a  Vasas elleni hazai győzelem nem a felfelé vezető út első lépcsőfoka volt. Sajnos, ugyanazok a hibák eredményezték a most! ani vereséget, mint a korábbiakat, s a csapat sem tünt egységesebbnek, mint annak előtte.  Most már semmi másban nem bízhatunk, ennél csak jobb lehet a jövő év…. 
Vélemények:
Dajka László, a ZTE vezetőedzője: – Bojovics révén többször megbontottuk a REAC védelmét, a vezetést is megszereztük, azonban súlyos védelmi hibáink miatt ellenfelünk 10 perc alatt fordítani tudott. Ez a mérkőzés is megmutatta, védekezésünkkel óriási gond van.
Montvai Tibor, a ZTE gollövője:  – Nagyon sajnálom a vereséget, de úgy érzem, hogy a fővárosiak lelkesebben játszottak. Sajnos, 1-0 után szinte azonnal fordítottak.
László András, a ZTE játékosa: – Szomorú, de 1-0-ás vezetésünk nem hogy megnyugtatott volna bennünket, hanem idegesebbek, görcsösebbek lettünk. A REAC gyorsan fordított és kibekkelte a második félidőt.
Sebők Vilmos, a ZTE játékosa: – Hátsó alakzatunk súlyos egyéni hibái miatt két elkerülhető gólt kap! tunk, így győzelem helyett vereséggel távozhattunk.

Tartalom megosztása: