keresés a weboldalon

Tréningeztek (Videó)

Zalaegerszeg címer
Hírek

Tréningeztek (Videó)

2017 szeptember 12 - kedd
Képzést tartottak diákönkormányzati képviselőknek az Apáczai ÁMK-ban. Az immár hatodik alkalommal megszervezett komplex foglalkozás egyebek mellett a korosztályos érdekképviselet hatékonyságát szeretné növelni.

A felkészítésre mintegy 50 fiatal érkezett a megye városaiból. Programjuk között szerepelt a Zalaegerszegi Városi Diákönkormányzat újraalakításának előkészítése. Emellett az aktuális problémákat is feltérképezték – mondta Juhász Előd János, diákpolgármester.

A kétnapos találkozón az előadások mellett vitákon is részt vettek a fiatalok. A közösségépítéssel kapcsolatos tapasztalatok és ismeretek a későbbiek folyamán is hasznosak lesz számukra – mondta Kaj Vivien, Kaffka Margit tagkollégium diákönkormányzati tagja.

Zalaegerszeg kiemelten fontosnak tartja az újabb generációkkal való együttműködést. Ezért sok más kapcsolódási pont mellett – ezen a fórumon is több témában kikérték véleményüket – jelezte Balaicz Zoltán, polgármester.

Az Apáczai ÁMK-ba több önkormányzati képviselő ellátogatott. A tréning ugyan ma befejeződött, de a szervezők szándéka szerint a kapcsolatot a jövőben is tartják egymással.

Sz.É./P.V.B.

Tartalom megosztása: