keresés a weboldalon

Zalaegerszeg

Tudnivalók a közterület-használati kérelemről

Zalaegerszeg címer
Hírek

Tudnivalók a közterület-használati kérelemről

2006 február 03 - péntek
Felhívjuk a lakosság, vállalkozók, cégek, intézmények, szervezetek figyelmét, hogy ZMJV Közgyűlésének a közterületek használatáról szóló 47/2004. (XII.3) számú rendelete értelmében a közterület-használatra irányuló kérelmet formanyomtatványon kell benyújtani a Közterület-felügyelethez (Zalaegerszeg, Kazinczy tér 4.), a tevékenység megkezdését legalább 15 nappal megelőzően.

A formanyomtatvány beszerezhető a Közterület-felügyeletnél, a Polgármesteri Hivatal ügyfélszolgálatánál, vagy letölthető a hivatal internetes honlapjáról – http://www.zalaegerszeg.hu.

A közterület-használathoz előírt hatósági, szakhatósági engedélyeket, hozzájárulásokat a Közterület-felügyelet szerzi be hivatalból.

A közterület-használati szerződés a lejárta előtt legalább 30 nappal korábban, újabb kérelem benyújtása alapján meghosszabbítható.

Ha a kérelem a határozott idő lejártát megelőzően érkezik, de 30 napon belül, akkor új szerződéskötésre kerül sor, és a kérelemnek tartalmaznia kell a rendeletben előírt információkat, okiratokat.

Tartalom megosztása: