keresés a weboldalon

Túra az Állatok világnapján (Diákújság pályázat)

Zalaegerszeg címer
Hírek

Túra az Állatok világnapján (Diákújság pályázat)

2011 október 25 - kedd
Október 4-én van az Állatok világnapja és e nap alkalmából az alsós tanító nénik a hagyományokhoz híven túrát és akadályversenyt szerveztek nekünk.

Órák után elindultunk a Vizslaparkba. Zsuzsa nénivel elmentünk az első állomásra, ahol ki kellett rakni egy képet és el kellett mondani a kirakott állatok tulajdonságait. A második állomáson diót kellett egymás kezébe adni és utána találós kérdéseket tettek fel nekünk. A következő helyen Kriszti néni mindenféle illatot rejtett el a gyógyszeres üvegekben, amiket meg kellett szaglászni és megmondani, hogy mit éreztünk.

A negyedik állomáson egy agancsra kellett a karikákat dobni, amiért tíz pontot kaptunk. Aztán odaértünk az ötödik állomásra, ahol zsákban ugráláson versenyezhettünk. A következő helyen le kellett gurítani a diót egy porszívócsövön és el kellett törni kalapáccsal.

Még maradt időnk a versenyek után és elmentünk játszani. A fiúk fociztak, a lányok fogócskáztak, bújócskáztak. Mindenki jól érezte magát. Bárcsak jövőre is lenne ilyen túra!

Kerkai Virág 4.b
Magyar-Angol Két Tanítási Nyelvű Általános Iskola
Petőfi Sándor Székhelyiskola

Tartalom megosztása: