keresés a weboldalon

Új évad, új tervek (Videó)

Zalaegerszeg címer
Hírek

Új évad, új tervek (Videó)

2018 szeptember 03 - hétfő
Évadnyitó társulati ülést tartott a Hevesi Sándor Színház. A találkozón Besenczi Árpád tájékoztatott az idei bemutatókról, s köszöntötte a grémium régi és új tagjait.

A megyeszékhelyi teátrum a 2018/2019-es évadban hat nagyszínpadi produkcióval várja a közönséget. Az elsőt október 5-én viszik színre, így a Bérgyilkos a barátom című bohózat próbái hamarosan elkezdődnek. Ezt október 19-én egy musical, az Isten pénze követi, majd november 30-án Dér András rendezésében az Advent a Hargitán. A részletekről dr. Besenczi Árpád, a Hevesi Sándor Színház igazgatója tájékoztatott.

Idén nem lesz új stúdióbemutató és ifjúsági darab sem. A Tantermi Deszka meglévő előadásait azonban továbbra is játsszák. A nézőszámot tekintve dr. Besenczi Árpád reméli, hogy legalább annyian ellátogatnak a színházba, mint az előző évadban.

A teátrumban több személyi változás is történt. A társulattól Madák Zsuzsanna, Sztarenki Pál, Barsi Márton és Katona Levente távozott, míg két fiatal színművész Ticz András és Helvaci Ersan csatlakozott.

V.D./B.P.

Tartalom megosztása: