keresés a weboldalon

Új főszponzora van a ZTE FC-nek (Videó)

Zalaegerszeg címer
Hírek

Új főszponzora van a ZTE FC-nek (Videó)

2014 március 24 - hétfő
A Pharos 95 Kft. lett az új főszponzora az önkormányzat által nemrég megvásárolt ZTE FC labdarúgóklubnak. Most egyéves támogatói megállapodást kötöttek, de tárgyalnak arról is, hogy a jövőben a tulajdonosi körbe is belépjen a vállalkozás.

Pénteken írta alá a ZTE FC vezérigazgatója azt a megállapodást, amivel a város önkormányzatához kerültek a Zrt. többségi részvényei.

Gyutai Csaba polgármester elmondta: nehéz éveken van túl a csapat, de megkezdődött a konszolidációs folyamat, amitől hosszú távú eredményeket vár.

Vigh László országgyűlési képviselő szerint a politika mindent megtesz azért, hogy a sport megmaradjon és a várossal együtt azon dolgoznak, hogy minél több támogatója legyen a klubnak.

A Pharos 95 Kft. lett az új főszponzora a ZTE FC-nek. Végh Gábor, a Pharos 95 Kft. tulajdonosa javítani szeretne a zalaegerszegi pálya infrastruktúráján, legfontosabbnak azonban az utánpótlás-nevelést tartja.

Devecz Miklós, a ZTE FC vezérigazgatója azt szeretné, ha a csapatban elsősorban saját nevelésű futballisták játszanának.

A sajtótájékoztatót követő ZTE–Vasas mérkőzésen már új mezükben léptek pályára a futballisták. A kezdőrúgást az új szponzor végezte el.  

 
DZsu/B.P.

Tartalom megosztása: