keresés a weboldalon

Új futballőrület hódit

Zalaegerszeg címer
Hírek

Új futballőrület hódit

2016 június 29 - szerda
Zalaegerszegen is bemutatkozott egy új sporteszköz, ami egy kicsit a pingpongra és egy kicsit a lábtengóra hasonlít. A Teqball egy korszakalkotó magyar találmány, amelyet két éve két fiatalember kísérletezte ki és azóta világhódító útra indult.

A hétvégén, Zalaegerszegen is megismerkedhetett vele a közönség, egy olyan labdarúgó közreműködésével, aki a Ferencváros kivallósága volt, de a ZTE FC bajnokcsapatának is a tagjaként ünnepelhettük. Telek András, a 24-szeres válogatott focista magabiztosan teqballozott, mivel a kezdetek óta hódol a nagyszerű játéknak.

De mi is az a teqball? Egy futballalapú sporteszköz és egy új sport is egyben, amely mind a profi focisták, mind az amatőr sportbarátok számára kiválóan alkalmas a technikai tudásuk, a koncentrációs készségük és az állóképességük fejlesztésére. Nézni könnyű, ahogy egy hajlított pingpongasztalon zajlik a játék, de kipróbálni sokkal izgalmasabb. A kezdeti nehézségek után egyből magával ragadja a labdarúgást kedvelőit ez a sport. A Zala Pláza parkolójában rendezett sportnapon a bátrak a kiváló labdarúgóval is játszhattak egy-két partit.

-i-

 

Tartalom megosztása: