keresés a weboldalon

Zalaegerszeg

Új helyen a Zala Volán utazási irodája

Zalaegerszeg címer
Hírek

Új helyen a Zala Volán utazási irodája

2005 április 13 - szerda
A Zala Volán Utazási Iroda zalaegerszegi képviselete e héttől a Balaton úti autóbusz-állomáson kialakított új korszerű irodájában várja régi és leendő ügyfeleit.
Berke Zoltán személyi közlekedési igazgató az új létesítmény ünnepélyes átadásán elmondta, az ügyfelek jobb és igényesebb kiszolgálása érdekében döntöttek az új iroda létesítése mellett, amelynek kialakítása önmagáért beszél, hiszen az előző helyiségnél sokkal tágasabb, kényelmesebb ügyféltér várja az érdeklődőket.

A munkatársak munkáját pedig nagyban megkönnyíti a mennyiségben és minőségben is fejlesztett informatikai háttér, a korszerű számítógépek által minden munkaállomáson biztosított az Internet-hozzáférés. További előnyt jelent az iroda telefonellátottságában, hogy az autóbusz-állomásra költözve élvezi a Zala Volán telefonhálózata által nyújtott kedvezményeket. Az igazgató hozzátette, utazási irodáik idén mintegy 300 millió forintos forgalom lebonyolításával számolnak. ű

Salamon Ferencné vezető utazásszervező elmondta, a költözéssel nem szenvedett csorbát az utazási iroda megközelíthetősége, sőt a közeli tágas parkolóval inkább jobbá vált. Szólt arról is, hogy tevékenységi körük változatlan, a saját szervezésű autóbuszos társasutazások mellett továbbra is foglalhatók egyéni üdülések, repülős utazások, ezen túlmenően egyéb speciális utazásszervezési feladatokra is vállalkoznak.

Tartalom megosztása: