keresés a weboldalon

Új helyszínen rendezik a Restart Fesztivált

Zalaegerszeg címer
Hírek

Új helyszínen rendezik a Restart Fesztivált

2024 július 08 - hétfő

Már készülnek a Restart Fesztiválra a szervezők, amit idén új helyszínen, az Alsóerdei Sport- és Élményparkban rendeznek. Július 20. és 21. között csaknem ezer résztvevőre számítanak. Utcai kosárlabda, nemzetközi boxgála, harcművészeti bemutató, dombfutás és fitnesznap Rubint Rékával – csak néhány látványos elem a gazdag programkínálatból.

A rendezvényen a testmozgásra és az egészséges életmódra hívják fel a figyelmet. Az Alsóerdőn 2022-ben elkészült a kalandpark ideális helyszínt biztosít a sporteseményeknek.

A programok összeállításánál figyelembe vették az elmúlt évek tapasztalatait. A népszerű sportágakat új elemekkel bővítették.

A tematikához kapcsolódva a helyszínen egészségügyi méréseket, szűrővizsgálatokat is végeznek, illetve a szakemberektől kérhetnek tanácsokat.

Vasárnap „Restart Akadály Nélkül” címmel a mozgássérülteknek szerveznek programokat. A családi napon a bölcsiseket közös tornára, az ovisokat pedig jóga kalandra invitálják. Az iskolások a 60 méteres ninja exathlon pályát is birtokba vehetik.

K.I./Sz.G.

Képgaléria

További hírek, aktualitások az Egerszegi Hírek oldalon olvashatók.

Tartalom megosztása: