keresés a weboldalon

Új játékosok a ZTE férfi kosarasoknál (Videó)

Zalaegerszeg címer
Hírek

Új játékosok a ZTE férfi kosarasoknál (Videó)

2013 június 07 - péntek
Három új játékost igazolt a következő idényre a Zalakerámia ZTE kosárlabda klub, és új szponzori szerződést is kötött. Minderről ma sajtótájékoztatón számoltak be.

Visszatért Kámán Tamás, aki 1996-ban lett a ZTE felnőtt csapat tagja, és legalább 400 mérkőzésen játszott zalaegerszegi színekben; Lekli József az Alba Fehérvártól igazolt a ZTE-hez, a kanadai Doug Plumb pedig egy videóban mutatkozott be az újságíróknak. Jelenleg a tervszerű csapatépítés folyamata zajlik a régi rang visszanyerése érdekében. 
Gyutai Csaba polgármester a klub fő tulajdonosa, a város nevében azt mondta: örömmel látja, hogy nemcsak a csapat anyagi helyzete rendeződik, hanem a játékosgárda is egyre inkább megerősödik annak érdekében, hogy a közönség ismét visszatérjen a kosármérkőzésekhez. 


Urvanics Pál, a ZTE KK ügyvezetője szerint a tudatos és módszeres csapatépítés jó eredményeket hoz majd. A várakozások szerint a jövő évadban bekerülhetnek az első nyolc közé. 


A csapatból hárman távoznak, illetve nem hosszabbítják meg szerződésüket – az együttest ugyanakkor a jövőben új szponzor, egy fővárosi tanácsadó cég is támogatja.
yr/B.P.

Tartalom megosztása: