keresés a weboldalon

Új köntösben (Videó)

Zalaegerszeg címer
Hírek

Új köntösben (Videó)

2017 április 05 - szerda
Újranyitott Zalaegerszeg egyik legnagyobb üzlete. Az Interspar az elmúlt három hónap alatt több mint egy milliárd forintból újult meg. A vásárlókat csütörtök reggeltől az eddiginél esztétikusabb környezet várja.

 

Az üzletlánc bemutatásával kezdődött az az ünnepség, melyet a hivatalos nyitás előtti napon tartottak. A hipermarket ügyvezetője köszöntőjében elmondta: Magyarországon 500 üzletük van. A zalaegerszegi az alapterületét és a foglalkoztatottak számát tekintve az élvonalba tartozik. Ezt mutatja az is, hogy az idei 23 milliárdos fejlesztési keretből több mint egy milliárdot költöttek erre az egységre.

Szalay Zsolt, a SPAR Magyarország Kereskedelmi Kft. ügyvezető igazgatója:

A beruházás a város számára is fontos, mert 93 főt foglalkoztatnak. Figyelemre méltó, hogy a fejlesztések révén korszerű munkakörülményeket biztosítanak számukra.

Balaicz Zoltán polgármester:

A kereskedelmi lánc nagy hangsúlyt fektet a magyar, ezen belül a helyi termékkínálatra. Ez a tudatos vásárlóknak is kedvez – emelte ki Pleva György, a NÉBIH igazgatója.

A Zalaegerszegen 17 éve működő áruház 8773 négyzetméteres alapterülete – benne a 4230 négyzetméteres eladótérrel – nem változott. Elrendezésében és megjelenésében azonban teljesen átalakult és a kor követelményei szerint változott. Mostantól a gépészeti hulladékhőt például melegvíz előállítására fordítják.

Sz.É./K.M.

Fotó: Seres Péter

Tartalom megosztása: