keresés a weboldalon

Új köntösben (Videó)

Zalaegerszeg címer
Hírek

Új köntösben (Videó)

2016 augusztus 10 - szerda
Megváltozott környezetben fogadja hamarosan a Hevesi Sándor Színház a látogatókat. A teátrumban jelenleg mintegy 10 milliós beruházás zajlik, melynek következtében felújítják a ruhatár előtti részt, valamint az emeleti előteret.

A ruhatári előcsarnokban októbertől ez a látvány fogadja a színház kedvelőit. Még takarítanak ugyan, ám a különbség így is szembetűnő. A részletekről Szabó József, a Hevesi Sándor Színház gazdasági igazgatója tájékoztatott:

A rekonstrukció Vigh László szerint még nem fejeződik be. Az országgyűlési képviselő lobbizik majd annak érdekében, hogy ez az 1980-as években épült színház teljesen megújulhasson.

A jelenlegi beruházás egy közösségi összefogásnak köszönhetőn valósul meg. Tavaly az AquaCityben rendezett jótékonysági főzőversenyen ugyanis közel 12 millió forint gyűlt össze, melyet az önkormányzat 10 millióval egészített ki. A bevétellel akkor a teátrumon kívül a megyei kórházat is támogatták. Idén augusztus 14-én, azaz most vasárnap immár 15. alkalommal szerveznek hasonló akciót – mondta el Balaicz Zoltán polgármester, majd hozzátette:

A jótékonysági nap bevételét ezúttal a Gasparich úti Idősek Otthonának ajánlják fel. Liftjük elhasználódott, ezért felújítása halaszthatatlanná vált. A beruházáshoz mintegy 12 millió forintra van szükség.

V.D./CS.M.

Tartalom megosztása: