keresés a weboldalon

Új közösségi hely a kollégiumban

Zalaegerszeg címer
Hírek

Új közösségi hely a kollégiumban

2010 szeptember 25 - szombat
Egy szabaddá vált lakószobát alakítottak át klubhelyiséggé a Mindszenty-iskola kollégiumában. Így családiasabb környezetben múlathatják a szabadidőt a lakók.

Domján Zsuzsanna, a diákotthon igazgatója elmondta, adományként kapták a helyiség ülőgarnitúráját, karácsonyra a társasjáték és film választékot. Hiszen a tévé mellett DVD lejátszó is a fiatalok rendelkezésére áll. Illetve egy tanuló sarok, betegség esetén egy elkülönített emeletes ágy biztosít nyugodtabb környezetet.

A gimnáziumi diákönkormányzatnak is ez lesz az „ülésező terme” és a tervezett szakkörök helyszíne is. Év elején ugyanis két új pedagógus érkezett az intézménybe, akik közül az egyik a foltvarrás tudományát igyekszik majd átadni az érdeklődőknek.

Hamarosan tűzhellyel is bővül a diákszálló konyhája, így akár sütő-főző délutánokat is lehet majd tartani, ami alkalmanként, például karácsony előtt, eddig is szokásban volt. Nemcsak új pedagógusok érkeztek a koedukált kollégiumba, hanem néhány külsős diáknak is itt lesz a tanév idején a második otthona. A gyorsabb beilleszkedést és összebarátkozást szolgálta az év eleji vidám bemutatkozó est.

Zala-Lap, B. K.

Tartalom megosztása: