keresés a weboldalon

Zalaegerszeg

Új szolgáltatással bővült a Városi Portál!

Zalaegerszeg címer
Hírek

Új szolgáltatással bővült a Városi Portál!

2005 május 14 - szombat
2005. május 1-től a www.zalaegerszeg.hu -n közvetlenül kinyilváníthatják véleményüket a polgármesteri hivatal működésével kapcsolatban a portál látogatói. Az eddig csak nyomtatott formában rendelkezésre álló ügyfél-elégedettség felmérő adatlappal azonos formai- és tartalmi kialakítású elektronikus űrlapon közvetlenül értékelhetik Tisztelt Ügyfelek a Polgármesteri Hivatal tevékenységét, és megfogalmazhatják javaslatukat az űrlapon feltett kérdésekkel kapcsolatban (ÜGYFÉL- ELÉGEDETTSÉG FELMÉRŐ ŰRLAP)

A vélemény nyílvánítás teljesen névtelen, semilyen személyes adatot nem kér a rendszer az űrlap kitöltőjétől.
AZ ADATGYŰJTÉS CÉLJA: Az ügyfelek és a Hivatal közöttti munkakapcsolat és kommunikáció javítása annak érdekében, hogy a hivatal jobban megismerje az ügyfelek elvárásait, és ezáltal hatékonyabban tudja tenni a munkáját.
A hivatal vezetése kéri, hogy minél többen éljenek a felkínált lehetőséggel.
A fentiekhez kapcsolódóan megjegyzendő, hogy napokon belül a Cégek, vállalkozások rovatban is rendelkezére fog állni egy űrlapos felület, melyen bármely zalaegerszegi székhellyel, vagy telephellyel rendelkező cég vagy vállakozás részéről közvetlenül feltölthetők lesznek az e rovatban megjeleníteni kívánt információk és a már fent lévő adatok is bármikor módosíthatók lesznek a jelszó megadásával, amit az eredeti adatfelvitelkor adott meg a felhasználó.
 

Az űrlap elérhetősége: a  Közigazgatás rovatban (ÜGYFÉL- ELÉGEDETTSÉG FELMÉRŐ ŰRLAP  ),  a illetve a következő linken: http://www.zalaegerszeg.hu/tart/fe/eleg_tabla

Tartalom megosztása: