keresés a weboldalon

Új ügyfélszolgálat (Videó)

Zalaegerszeg címer
Hírek

Új ügyfélszolgálat (Videó)

2015 november 02 - hétfő
Megkezdődött az ügyfélfogadás a város tulajdonában lévő cégek közös irodájában. A Deák téri ingatlan földszintjén kialakított helyiséget a város vezetői még a nyitás előtt átadták a gazdasági társaságok képviselőinek.

A Sütő utca és a Deák tér sarkán 800 millió forintból készült el az az épületegyüttes, melyben lakásokat, irodákat, üzlethelyiségeket és egy orvosi rendelőt alakítottak ki. Most ebbe az épülettömbbe költözött be a Zalavíz Zrt., a Városgazdálkodási-, a LÉSZ-, valamint a Zalai Közszolgáltató Nonprofit Kft. ügyfélszolgálata is – mondta el Balaicz Zoltán polgármester, majd hozzátette:

A Lész Kft. – az önkormányzati ingatlankezelés mellett- az ügyfélszolgálati iroda üzemeltetési feladatait is ellátja. Erről Pais Kornél a LÉSZ Kft. ügyvezetője tájékoztatott.

A városi ügyfélszolgálati iroda hétköznap reggel 9 órától várja a zalaegerszegieket. A nyitás napján a Városgazdálkodási Kft. parkoló ágazatának szakemberei a 100. ügyfelüknek ajándékként, egy hónapra szóló parkolóbérletet adtak.

V.D./B.P.

Fotó: Seres Péter

Tartalom megosztása: