keresés a weboldalon

Új üzemcsarnokot avattak (Videó)

Zalaegerszeg címer
Hírek

Új üzemcsarnokot avattak (Videó)

2023 augusztus 25 - péntek
Forgácsolóüzemet avattak Zalaegerszegen. A félmilliárd forintos beruházáshoz az állam 200 millióval járult hozzá. Ennek eredményeként a 21. század követelményeinek megfelelő gyáregységet alakított ki az Euro-Geo Kft. Kiserdei úti telephelyén.

Évente közel 50 ezer állványt állítanak elő a cégnél. Az új létesítményt pedig nemrég vették birtokba a dolgozók. Automata gépeket, valamint targoncákat vásároltak és napelemes rendszert szereltek fel.

A forgácsolást teljesen automatizálták ebben az üzemben. Fontos cél volt továbbá az energiahatékonyság és a környezettudatosság. Balaicz Zoltán polgármester az átadó ünnepségen úgy fogalmazott: a vállalat nagyban hozzájárul a helyi gazdaság fejlődéséhez, a munkaerőpiachoz, valamint a kutatásfejlesztéshez.

A telephelyen gyártott termékek az egész világpiacon elérhetők. Erről és a több, mint 30 éve tartó nemzetközi együttműködésről beszélt a vállalat egyik tulajdonosa.

A technológiai, digitalizációs és infrastrukturális fejlesztések folyamatosak.  Ennek következtében a termékgyártás optimalizálódott és hatékonyabbá vált.

Gy.A./G.Zs.

Fotó: Seres Péter

Tartalom megosztása: