keresés a weboldalon

Új vezetést választottak (Videó)

Zalaegerszeg címer
Hírek

Új vezetést választottak (Videó)

2017 október 12 - csütörtök
Megválasztották a Zalaegerszegi Városi Diákönkormányzat új vezetését. A fiatalok ismét bizalmat szavaztak Juhász Előd Jánosnak, aki így a második évet kezdi meg, mint diákpolgármester. Mellette két alpolgármester, nyolc képviselő és egy jegyző alkotja a testületet.

Kora reggel kezdődött a városi diákparlament, ahol nemcsak megválasztották a ZVDÖK új elnökségét, hanem az elmúlt évet is értékelték. Határoztak továbbá a jövőbeni feladataikról, köztük a hagyományos és új programjaikról. A részletekről Juhász Előd János, a ZVDÖK diákpolgármestere tájékoztatott.

Az önkormányzat kiemelt figyelmet fordít a fiatalabb generációra, az őket érintő problémákra, illetve javaslataikra. Utóbbit bizonyítja, hogy a városatyák több kezdeményezésüket megvalósították már – mondta Balaicz Zoltán polgármester, majd hozzátette:

Az egésznapos program a fiatalok időkapszulájának elhelyezésével zárult a Hevesi Sándor Színház előtti, Ruszt József téren. Ebben – Zalaegerszeg első írásos említésének 770 éves évfordulója alkalmából – különböző videókat, képeket és újságcikkeket helyeztek el. A kapszulát 30 év múlva a 800. évfordulón az akkori polgármester és diákpolgármester nyitja majd fel.

V.D./T.S.

Fotó: Seres Péter

Tartalom megosztása: