keresés a weboldalon

Zalaegerszeg

Új Volkswagen márkakereskedés nyílt

Zalaegerszeg címer
Hírek

Új Volkswagen márkakereskedés nyílt

2005 március 08 - kedd
Új Volkswagen és Volkswagen haszonjárművek márkakereskedése nyílt tegnap Zalaegerszegen. A Bozsoki út 1. szám alatti Göcsej Autóház elnevezésű szalon beruházása nagyságrendjén túlmenően méretét, egyedi kivitelezését és szolgáltatásainak sokszínűségét tekintve jelenleg a legnagyobb és a legkorszerűbb az országban.

A „Nagy Kapunyitásnak” elkeresztelt ünnepélyes megnyitón mintegy 250 díszvendég előtt beszédet mondtak Tombi Lajos és Gyutai Csaba alpolgármesterek, Eppel János, a Porsche Hungaria ügyvezető igazgatója, Ferró Imre, a Porsche Hungaria Volkswagen márkaigazgatója, valamint ifj. Szabó László, a Göcsej Autóház ügyvezetője.

A több mint félmilliárd forintból megvalósuló márkakereskedés és 34 állásos korszerű szervize a szolgáltatások – újautó-értékesítés, -finanszírozás, szerviz, alkatrész- és tartozékértékesítés – teljes skálájával mintegy 4 ezer négyzetméteren áll rendelkezésre. Hivatalosan március 12-től fogadják az érdeklődőket a Göcsej Autóházban; a kezdetben 30, az év végéig pedig már 50 embernek munkát adó vállalkozás idén mintegy 300 Volkswagen és 40 Volkswagen haszonjármű értékesítésével számol.

Tartalom megosztása: