keresés a weboldalon

Újabb beruházások (Videó)

Zalaegerszeg címer
Hírek

Újabb beruházások (Videó)

2018 június 12 - kedd
Közel 600 millió forint értékben tervez beruházásokat az E.ON Zalaegerszegen. Az energiavállalat saját forrásból, többek között villamos- és gázvezetékeket, valamint közvilágítási kábeleket cserél.

A szervezet kiemelten figyel az üzembiztonságra, miközben minimális szolgáltatásszünetre törekszik. Amint az a sajtótájékoztatón elhangzott, a vállalat és az önkormányzat kapcsolata példaértékű. A város műszaki munkatársaival folyamatos az egyeztetés a fejlesztések megszervezésekor és kivitelezésekor – tájékoztatott Balaicz Zoltán polgármester.

Az E.ON Zalában több, mint 6000 km hosszú áram-, és 3100 km gázhálózati vezeték működtetéséről, fejlesztéséről és karbantartásáról gondoskodik. A szolgáltató a rekonstrukció mellett az új energiaigények kielégítésére is nagy figyelmet fordít – mondta Tóth Béla, az E.ON Észak-dunántúli Áramhálózat Zrt. vezérigazgatója.

Idén 5 főbb projekt megvalósításán dolgoznak. Landorhegyen kettő, míg az Arany, a Petőfi és a Hock János utcában 1-1 beruházást valósítanak meg. A társaság a korábbi évekhez hasonlóan, írásos tájékoztatást küld minden érintettnek az üzemszünetek előtt 15 nappal.

Gy.A./P.V.B.

Fotó: Seres Péter

Tartalom megosztása: