keresés a weboldalon

Újabb döntetlen

Zalaegerszeg címer
Hírek

Újabb döntetlen

2018 augusztus 16 - csütörtök
A labdarúgó NB II harmadik fordulójában a ZTE FC együttese az ETO FC Győr vendége volt. A zalaiak egy siófoki győzelemmel és egy hazai Csákvár elleni döntetlennel a hátuk mögött utaztak az újonchoz.

Az ZTE kezdőcsapatában első alkalommal kapott helyet az új szerzemény Zoran Lesjak. A hazaiak kezdték jobban a találkozót és Zöldesi kapusnak többször is védenie kellett. A folytatásban sem történ érdemi változás, a ZTE masszívan játszott, de kevés helyzetet dolgoztak ki, míg a győriek többet kezdeményeztek, de eredménytelenül. A második félidőben is folytatódott a kiegyenlített játék, kevés érdemi eseménnyel. A 60. perctől megélénkült a mérkőzés és mindkét csapatnak volt lehetősége a gólszerzésre. A 72. percben egy győri szöglet után Lesjak a gólvonalon mentett, majd a 81. percben Baracskai lövését lábbal védte Zöldesi. A ZTE kontrázott, amiből kevés lehetősége adódott. A vége igazságos döntetlen, de a hazaiak valamivel közelebb álltak a győzelemhez.

A ZTE FC a negyedik fordulóban a szezont remekül kezdő és a második helyen álló Békéscsabát fogadja. A találkozó a tévéközvetítés miatt egy órával korábban, azaz vasárnap 18 órakor kezdődik.

-P-

Tartalom megosztása: