keresés a weboldalon

Újabb szabadtéri sportpálya (Videó)

Zalaegerszeg címer
Hírek

Újabb szabadtéri sportpálya (Videó)

2020 december 03 - csütörtök
Újabb szabadtéri sportpályát alakítottak ki Zalaegerszegen. A Vizslapark, az Ifjúsági Sportcentrum, valamint a Sportcsarnok mögötti terület után most a Parkerdő is gazdagodott egy úgynevezett Street Workout létesítménnyel.

A sportolásra a város közössége mindig  nagy hangsúlyt fektetett – mondta Balaicz Zoltán polgármester. A szabadtéri edzéslehetőségre az elmúlt időszakban egyre nagyobb igény mutatkozott. Ennek, a 14  millió forintos pályázati forrásból megvalósult helynek a különlegessége, hogy – Zalaegerszegen egyedüliként – fedett. Így rosszabb idő esetén – esőben – is lehet használni.
 
Balaicz Zoltán, polgármester, Zalaegerszeg:

 

A sajtótájékoztatón Herkliné Ebedli Gyöngyi felhívta a figyelmet arra, hogy ez a terület évekkel ezelőtt a tegnap elhunyt Dékány Endre, egykori önkormányzati képviselő körzete volt, aki szintén mindent megtett a Parkerdő fejlesztéséért. Herkliné Ebedli Gyöngyi ezt a lelkiismeretes munkát szeretné folytatni, aminek kiemelt része a kültéri sportpályaelemek megvalósítása.
 
Herkliné Ebedli Gyöngyi, önkormányzati képviselő:

A jelenlegi helyeztben egyéni és szabadtéri sportolásra van lehetőség, így ezek a létesítmények jó célt szolgálnak. A közeljövőben az alsóerdei sport- és rekreációs központ is hasonló elemmel bővül.

Gy.A./E.K.

Fotó: Seres Péter

Tartalom megosztása: