keresés a weboldalon

Újévi fogadás: Átadták az Innovációs díjakat (Videó)

Zalaegerszeg címer
Hírek

Újévi fogadás: Átadták az Innovációs díjakat (Videó)

2011 január 08 - szombat
Több éves hagyomány Zalaegerszegen, hogy az újév első napjaiban fogadásra hívja a polgármester a város intézményeinek vezetőit, valamint a gazdasági élet kiemelkedő szereplőit. Második alkalommal tartották ezt a fogadást a város dísztermében.

Gyutai Csaba polgármester ünnepi köszöntőjében először az elmúlt év eredményeiről beszélt, hangsúlyozva, hogy valamennyi az együttgondolkodás és a közös munka érdeme. Majd bejelentette a 2011-es év első sikerét: hosszú előkészítő munka után sikerült elérni, hogy a Budapesti Gazdasági Főiskola Zalaegerszegi Intézete önálló karként folytathassa munkáját.

Az újév feladatairól szólva első helyen a gazdaságélénkítést és a munkahelyteremtést említette Gyutai Csaba. Úgy fogalmazott: csak ezek után következhet minden más, hiszen a gazdaság erősödésével az oktatásra, a kultúrára, vagy a sportra is több pénz jut. A tervek megvalósításában kérte az intézmények és cégek vezetőinek segítségét, emlékeztetve, hogy csak együtt sikerülhet!

 

A hagyományokhoz híven az újévi fogadás keretében adta át a polgármester Zalaegerszeg Innovációs díját. Ezúttal a Zalavíz Zrt. és a Göcsej Nyomda kapta meg az oklevelet és Horváth László szobrászművész alkotását kiemelkedő, a város hírnevét öregbítő újító tevékenységéért. A Zalavíz Zrt. nevében dr. Burján Richárd elnök-vezérigazgató vette át a kitűntetést, míg a Göcsej Nyomda által kiérdemelt díjat Győrffy Zoltán cégtulajdonos vitte el családjának és munkatársaiknak.

A díjazottakkal készített videóinterjút itt tekinthetik meg:

– frau –

Tartalom megosztása: