keresés a weboldalon

Újévi fogadás – átadták az innovációs díjakat (Videó)

Zalaegerszeg címer
Hírek

Újévi fogadás – átadták az innovációs díjakat (Videó)

2013 január 07 - hétfő
Pénteken este tartották meg a városháza dísztermében a szokásos újévi fogadást. Ugyanekkor adták át az önkormányzat által adományozott innovációs díjakat is a Gartner Intertrans Hungária Kft.-nek és a Pernix Pharma Gyógyszergyártó Kft.-nek.

– Mindenkinek köszönetet mondok, aki az elmúlt évben segítette Zalaegerszeg fejlődését, boldogulását. – Ezekkel szavakkal üdvözölte a vendégeket Gyutai Csaba polgármester, aki ezután átadta a Zalaegerszeg Innovációs Díja elismeréseket. Az egyiket a Gartner Intertrans Hungária Kft. nevében Köves László ügyvezető, a másikat A Pernix Pharma Gyógyszergyártó Kft. Ügyvezetője, Bakos Gábor vette át. A cégeket bemutató filmeket a Zalaegerszegi Televízió készítette – a bronz kisplasztika pedig Horváth László szobrászművész alkotása.
Az egyik kitüntetett, a Pernix Pharma ügyvezetője, Bakos Gábor azt mondta: ez a közösségi elismerés arra ösztönzi cégét, hogy még többet tegyen a város érdekében. Reményeik szerint 2013-ban sikerül olyan fejlesztéseket megvalósítaniuk, amelyek révén megduplázódhat alkalmazottaik létszáma. 

Gyutai Csaba polgármester szerint a város gazdasága jól teljesített ugyan, hiszen új utak, kerékpárutak épültek, és több száz új munkahely is létesült,de elégedettségre még nincs ok. Az egyik jelentős multinacionális cég kivonulása ugyanis komoly foglalkoztatási gondokat okozott. 

Az újévi fogadás végül kötetlen beszélgetéssel zárult, amely talán még közelebb hozta egymáshoz a közélet, a gazdaság és a politikai világ szereplőit. 
yr/T.S.
Fotó: Seres Péter

Tartalom megosztása: