keresés a weboldalon

Zalaegerszeg

Újévi fogadás az MSZP-nél

Zalaegerszeg címer
Hírek

Újévi fogadás az MSZP-nél

2005 január 17 - hétfő
A hagyományoknak megfelelően idén is megtartotta újévi fogadását a szocialista párt zalaegerszegi szervezete. A vendégeket, a helyi közélet szereplőit valamint Juhász Ferencet, a párt alelnökét, honvédelmi minisztert Kiss Ferenc, a városi szervezet elnöke köszöntötte. Mint fogalmazott, a szocialisták büszkék városukra és már a jövőre koncentrálnak. Céljuk, hogy az itt élők még szebb, még otthonosabb városban éljenek, amely folyamatosan fejlődik.

Pohárköszöntőjében Juhász Ferenc hangsúlyozta: ritkán fordul elő, hogy pártállástól, funkciótól függetlenül fehér asztal mellett találkoznak a közélet meghatározó személyiségei. Zalaegerszegen már több mint egy évtizede összejönnek és ez azt jelenti, mindenkinek fontos a lokálpatritizmus, a városért való tenni akarás.

Ismét átadásra került a párt által alapított Szegfű-díj, melyet az idén Egervári Klára Érdemes Művész, a Hevesi színház örökös tagja vett át Juhász Ferenctől és Kiss Ferenctől.

x x x x x

Az újévi fogadást megelőzően a honvédelmi miniszter sajtótájékoztatón szólt tárcája múlt évi eredményeiről és a várható feladatokról. A haderőreformról szólva hangsúlyozta: már nincs szükség tömeghadseregre, a jelenlegi 33 ezres haderő létszám 27 ezer körülire fog beállni. 

Tartalom megosztása: