keresés a weboldalon

Újévi fogadás (Videó)

Zalaegerszeg címer
Hírek

Újévi fogadás (Videó)

2017 január 09 - hétfő
Megtartotta hagyományos új évi fogadását a zalaegerszegi önkormányzat. Az esztendő első napjaiban évköszöntő összejövetelre hívja a polgármester a képviselőket, hivatalvezetőket, a város intézményvezetőit és a gazdasági élet kiemelkedő szereplőit. A rendezvénynek idén is az Arany Bárány Szálloda Télikertje adott otthont.

Balaicz Zoltán polgármester köszöntőjében további összefogásra buzdította a megjelenteket. Mint elmondta, az év első napja egyidejűleg a visszatekintés és a tervezés ideje. Ezt követően a polgármester átadta Zalaegerszeg Innovációs Díját két példásan teljesítő helyi vállalkozásnak.

 
Elsőként a Timbertech Kft. tevékenységét ismerhették meg a vendégek. A vállalat 2010-ben alakult. A magas szintű szakmai tudásnak, évtizedes munkatapasztalatnak és precizitásnak köszönhetően a világ több részén ismerik és elismerik munkájukat – mondta Neubauer Tibor ügyvezető. A burkolati termékeket gyártó társaság Zalaegerszeg egyik meghatározó, közel 100 embert foglalkoztató vállalkozása. Munkahelyteremtő tevékenysége és technológiai fejlesztései miatt részesült a város elismerésében.
 
Neubauer Tibor, ügyvezető, Timbertech Kft.:

 A Csejtei Fém-Vill kft., a kezdeti kis lakatosműhely mára stabil kisvállalattá nőtte ki magát, ahol 60 főt foglalkoztatnak. A korszerű gyártástechnológia alkalmazása és a folyamatos fejlesztés elismeréseként részesült kitüntetésben. Csejtei Andrea ügyvezető úgy fogalmazott: elsődleges feladatuknak a későbbiekben is az innovációt tartják.

Csejtei Andrea, ügyvezető, Csejtei Fém-Vill Kft.:

A díjazottak minden évben más-más zalaegerszegi képzőművész alkotását kapják. Idén Nagy Kálmán festőművész képeit és egy-egy oklevelet vehettek át. A fogadás pezsgős koccintással és kötetlen beszélgetéssel zárult.

Gy.A./E.K.

Fotó: Seres Péter

Tartalom megosztása: