keresés a weboldalon

Újévi fogadás (Videó)

Zalaegerszeg címer
Hírek

Újévi fogadás (Videó)

2016 január 11 - hétfő
Hagyományos újévi fogadáson látták vendégül a város elöljárói Zalaegerszeg intézmény-, hivatal- és cégvezetőit, az önkormányzati képviselőket, valamint a megye irányítóit. A fogadáson átadták Zalaegerszeg Innovációs díját a Flextronics International-nek és a Zalapack’96 Kft-nek. Az est hangulatáról ijf. Horváth Károly és barátai gondoskodtak.

A rendezvényen elsőként Balaicz Zoltán tekintette át az elmúlt év sikereit és megköszönte a döntéshozók együttműködő munkáját. A polgármester kiemelkedő eredményként értékelte, a tavaly elkészült új kulturális-, turisztikai- és sportkoncepciót. Mint kiemelte Zalaegerszeg a megyeszékhelyek között megnyerte a Virágos Magyarországért díjat. A városvezető említést tett még arról is: az országban elsőként a megyeszékhelyi ipari park nyerte el a Tudományos Technológia Park címet. Továbbá véglegesedett a városfejlesztési TOP program, amelynek köszönhetően 2020-ig 11,2 milliárd forint jut fejlesztésekre A munkahelyteremtés is fontos feladatnak számított tavaly és idén is az lesz – tette hozzá Balaicz Zoltán.

A Flextronics International Kft. már ennek a filozófiának a szellemében tevékenykedik évek óta, ami miatt átvehették Zalaegerszeg Innovációs díját. Mint Lang János alelnök elmondta a folyamatos fejlesztés biztosítja a vállalat hosszútávú működését.

A közgyűlés a másik Innovációs díjat a Zalapack’96 Kft-nek ítélte oda. Németh Miklós grafikusművész munkáját a cég képviseletében Szili Károly ügyvezető vette át.

M.E./T.S.

Fotó: Seres Péter

Tartalom megosztása: