keresés a weboldalon

Újévi fogadás (Videó)

Zalaegerszeg címer
Hírek

Újévi fogadás (Videó)

2014 január 06 - hétfő
Több éves hagyomány szerint újévi fogadásra hívta a város polgármestere Zalaegerszeg intézményeinek vezetőit, valamint a gazdasági élet kiemelkedő szereplőit. Az ünnepség keretében átadták 2013 innovációs díjait is. Ezúttal a Zala Volán Zrt. és a Technológiai Centrum kapta az elismerést.

Ötödik alkalommal rendezték meg a város Dísztermében az Újévi fogadást. Gyutai Csaba polgármester köszöntőbeszédében elmondta, gazdaságilag sikeres évet zárt a város. 2014-re pedig további fejlesztéseket ígért.

Vigh László országgyűlési képviselő úgy fogalmazott:

Az innovációs díjat elsőként Papp László, a Zala Volán Zrt. vezérigazgatója vehette át. Az évente 64 millió utast szállító tömegközlekedési társaság 2013-ban 3 újabb biogázzal működő buszt is üzembe helyezett.

Innovációs díjat kapott a Technológiai Centrum is, amely többek között Forma 2000-es versenyautók fejlesztésén is dolgozott. A díjat Dr. Háry András, a Technológiai Centrum vezetője vette át.

Gyutai Csaba polgármester szerint 2014 a legek éve lesz Zalaegerszegen. Idén többek között világításkorszerűsítést, ivóvíz és környezetvédelmi beruházásokat hajtanak végre a városban.

DZsu/T.S.

Fotó: Seres Péter

Tartalom megosztása: