keresés a weboldalon

Újraindul (Videó)

Zalaegerszeg címer
Hírek

Újraindul (Videó)

2018 április 25 - szerda
Ismét mozogni hív a Restart Fesztivál. A profi és amatőr sportolóknak egyaránt kikapcsolódást kínáló, többnapos programsorozatot másodszor rendezik meg Zalaegerszegen.

„Keresd, ami beindít, újraindít!” szlogennel buzdítják mozgásra a sportolni vágyókat a szervezők. Balaicz Zoltán polgármester az első fesztivál sikerét a példa nélküli együtt-gondolkodásnak és az alázatos munkának tulajdonítja.

Az elmúlt év egyik sikerének tekinthető, hogy több rangos verseny lebonyolítására is felkérést kapott a szervezőbrigád. Ilyen például a mountain bike olimpiai kvalifikációs verseny – tájékoztatott Szabó Zoltán sportigazgató.

A fesztivál elengedhetetlen eleme a jótékonykodás. Tavaly a mozgáskorlátozottak sportolási lehetőségeinek biztosítására fordítottak kiemelt figyelmet. A rendezvényt követően Török Róbertet a kerekesszékéhez kapcsolható szerkezettel – egy úgynevezett handbike-kal – ajándékozták meg. A karitatív kezdeményezést a 2. Restart Fesztiválon is folytatják – mondta Horváth Szilárd fesztiváligazgató.

A látványos és rangos versenyeket június 5-től 7-ig, valamint az azt követő hétvégén tartják. Bővebben tájékozódni, illetve nevezni a különböző versenyszámokra a fesztivál hivatalos honlapján a www.restartfesztival.hu oldalon lehet.

Gy.A./B.P.

Fotó: Seres Péter

Tartalom megosztása: