keresés a weboldalon

Újságírókat köszöntöttek (Videó)

Zalaegerszeg címer
Hírek

Újságírókat köszöntöttek (Videó)

2020 március 13 - péntek
A Szabad Sajtó napja alkalmából köszöntötték pénteken az újságírókat Zalaegerszegen. Az eseményen köszönetet mondtak a média munkatársainak a hiteles és kiegyensúlyozott tájékoztatásért.

A Kormorán dalát Pál Kriszti tolmácsolásában hallgatták a meghívottak. A Margit József, Koltay Gergely és Páskándi Géza által jegyzett alkotás rávilágít arra a történelmi párhuzamra, miszerint a kialakult, rendkívüli helyzet összefogásra szólít. Balaicz Zoltán felidézte az 1848 tavaszán történteket. Egyúttal jelezte: a mostanihoz hasonló ünnepségre még nem volt példa. Ám hisz abban, hogy ezúttal közösségi rendezvények nélkül is ki-ki felidézi magában a 172 évvel ezelőtti események üzenetét. A polgármester ezt követően köszönetet mondott a jelenlévőknek korrekt munkájukért.

 A sajtóreggelin részt vett Vigh László országgyűlési képviselő is. A politikus szerint 2020 tavaszán a magyar nemzet újra vizsgázik. Mint mondta, mindenkinek az együttműködés az érdeke.

Zalaegerszegen mintegy ötven újságíró dolgozik az írott és elektronikus felületeken. A politikusok valamennyiüknek köszönik a támogató, felelősségteljes hozzáállást.

Sz.É./I.G.

Fotó: Seres Péter

Tartalom megosztása: