keresés a weboldalon

Ünnepélyesen átadták a Zalaegerszegért-díjakat (Videó)

Zalaegerszeg címer
Hírek

Ünnepélyesen átadták a Zalaegerszegért-díjakat (Videó)

2012 december 13 - csütörtök
Csütörtök este ért véget a Zalaegerszegért-díjak átadása. Idén kilenc magánszemély és egy szervezet tevékenységét ismerte el a város képviselőtestülete. Az okleveleket és a díjakat ünnepélyes keretek között adták át.

Gyutai Csaba polgármester méltatta a friss Zalaegerszegért-díjasokat. A kitüntetésnek közel 20 éves hagyománya van a városban. 


Elsőként Csapó Józsefet mutatták be a közönségnek. Ő 1969-től a megyeszékhelyi Széchenyi István Műszaki Középiskola elődintézményében, az akkori Dimitrov Építőipari Szakközépiskolában fizikát és kémiát tanított. Később az iskola igazgatójaként is dolgozott. A több évtizedes magas színvonalú munkájáért kapta az elismerést. 


Csapó József mellett nyolc magánszemély; Hájas László, Jagasics János, Jakov Szemjonovics Csernyák, Magyar Gyuláné, Ribiczey Pál, Sümegi Pál, Skrabut Éva, Sebestyénné Gyuk Marianna és egy szervezet a Helikon Táncklub részesült ilyen elismerésben. Gallai Gábornét, a táncklub vezetőjét kérdeztük: 

Az ünnepségen levetítették azokat a közel 3 perces portréfilmeket, amiket a Zalaegerszegi Televízió készített. A díjátadó után koccintásra várták a díjazottakat. 

S.Z./N.G. 
Fotó: Seres Péter

Tartalom megosztása: