keresés a weboldalon

Útfelújítások Zalaegerszegen (Videó)

Zalaegerszeg címer
Hírek

Útfelújítások Zalaegerszegen (Videó)

2015 augusztus 26 - szerda
Több ponton is zajlanak az útfelújítások Zalaegerszegen. A városfejlesztési program részeként a Mikes utcában például aszfaltoznak és új járdaszegélyt építenek. Az ígéretek szerint rövidesen a Vörösmarty és a Tomori Pál utca rendbetétele is befejeződik.

 

A Vörösmarty utcában a szakemberek a gázvezeték-rendszert újítják fel. Ez azonban jobbára csak a parkolósávot érinti- tájékoztatott Cseke Tibor műszaki osztályvezető-helyettes.

Felújítás zajlik a Tomori Pál utcában is. Ez a szakasz új aszfaltréteget és mindkét oldalon új járdaszegélyt kap. Ugyanitt két új vízelvezető aknát is kiépítenek. Az önkormányzati beruházás közel 5 millió forintból valósul meg- mondta Galbavy Zoltán önkormányzati képviselő.

A Mikes utcában egy komplett ivóvíz rekonstrukciót végeztek az elmúlt időszakban. Ottjártunkkor az új szegélyeket rakták le a szakemberek. A beruházás az uniós forrásokat felhasználva közel 40 millió forintba kerül- tudtuk meg Bali Zoltán önkormányzati képviselőtől.

A munkálatok szeptember 30-ig tartanak. Ősszel további felújítások várhatók a Gyimesi és az Ady Endre utcában, valamint Ságodban és a városi strand előtt.

N.D. / B.P.

Tartalom megosztása: