keresés a weboldalon

Útfelújítások Zalaegerszegen (Videó)

Zalaegerszeg címer
Hírek

Útfelújítások Zalaegerszegen (Videó)

2015 július 30 - csütörtök
Sorozatos útfelújítások lassították a közlekedést Zalaegerszegen az elmúlt időszakban. Gecse Péter alpolgármester a fejlesztésekkel kapcsolatban azt mondta: bízik abban, hogy a közeljövőben az önerős útépítésnek, a pályázati-, és költségvetési lehetőségeknek köszönhetően látványosan fejlődik Zalaegerszeg közlekedési infrastruktúrája.

Az önkormányzat kiemelt figyelmet fordít a közúthálózat fejlesztésére és karbantartására. Ennek egyik módja, hogy a zártkerti ingatlanok tulajdonosainak részben önerős útépítésre nyílt lehetőségük-tájékoztatott Gecse Péter alpolgármester.

Az elmúlt időszakban több ivóvíz-fejlesztési munka is zajlott a városban, melyek útburkolat javítását jelenleg is végzik a szakemberek. A munkálatok határideje szeptember 30. Az önkormányzat a pályázati lehetőségekre idén is nagy figyelmet fordít.

Az útkarbantartási munkákat és közútkezelői feladatokat a Zala-Depo Kft. munkatársai végzik.

Szerdán az Arany János és a Kisfaludy utca kereszteződésénél aszfaltoztak. Ehhez hasonló forgalomkorlátozásra lehet még számítani a városban. A tervek szerint megújul többek között az Akácfa utca, a Juhász Gyula utca és a Csörge utca is.

N.D./N.G.

Tartalom megosztása: