keresés a weboldalon

Üzemcsarnokot avattak (Videó)

Zalaegerszeg címer
Hírek

Üzemcsarnokot avattak (Videó)

2018 szeptember 26 - szerda
Elkészült a Fundament Plusz Kft. új üzemcsarnoka. A zalaegerszegi vállalkozás legújabb műhelyét sajtóbejáráson adták át a város vezetői.

Egyre több létesítmény épül az Északi Ipari Parkban, ami azt jelenti, hogy folyamatosan nő Zalaegerszeg gazdasága – hangzott el az ünnepségen. Vigh László országgyűlési képviselő emlékeztett: az építőipar fellendülése újabb megrendeléseket biztosít a cégeknek. Balaicz Zoltán polgármester azt hangsúlyozta, hogy a mostani beruházás jól illeszkedik a város gazdaságfejlesztő programjához. Ezen a területen néhány éve először egy 600 négyezetméteres irodaház és üzemcsarnok épült, ezt bővítették most.

A megmunkáló üzemben a jövő hónaptól négy géppel dolgoznak. Itt a betonacél különböző, építőipari célú feldolgozását végzik – tájékoztatott Hegyi Vilmos, a Fundament Plusz Kft. ügyvezető igazgatója.

A tíz éves zalaegerszegi székhelyű cég jelenleg a MOL-nál és a Mártírok utcai építkezésen dolgozik. A következő időszakra többek között Hévíz, Keszthely, Zamárdi környékén kaptak megbízást.

M.E./T.S.

Fotó: FOTOZALAEGERSZEG

Tartalom megosztása: